BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi’nden Melih Gökçek’e sert sözler

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’in, İzmit Belediyesi ile ilgili karalama paylaşımı ve Beyaz Gazete’nin yalan haberine sert bir dille karşılık verildi. 

05 Aralık 2021 10:12
İzmit Belediyesi’nden Melih Gökçek’e sert sözler

İzmit Belediyesi Basın Sözcüsü Sercan Al’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

Cahiller her yerde cahil! Coğrafi ismi İzmit Körfezi diye Gebze Eskihisar sahilini de İzmit’te yaptılar.  Ne idüğü belirsiz, yalan çukuru haline gelen Beyaz Gazete denen kağıt israfı, CHP’ye çamur atabilmek için bütün cahilliğini ortaya döküyor. Halkı kandırabilmek ve duygularıyla oynamak için Gebze Eskihisar Sahili’ndeki pislikleri temizlemeye uğraşan emekçi bir balıkçıyı bile kullanmaktan geri durmuyorlar. 

AKP’li belediye tarafından yönetilen Gebze. AKP’li bir Büyükşehir Belediyesi tarafından denetiminin ve temizliğinin sağlanması gereken İzmit Körfezi! Ankara Büyükşehir Belediyesinin fışkiyeci başkanı İ. Melih Gökçek’in de; yıllarca Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmasına rağmen, hala daha Büyükşehir yetki ve görevlerini öğrenemediği için, boşuna Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığını anlıyoruz. 

Halkımızı kandırmaya çalışan İ. Melih ve gibilerin kara zihniyetine rağmen; hem doğamızı hem de halkımızı sizin gibi cahillerden korumaya devam edeceğiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.