BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Akça Koca Platformu İstanbul’da

Hasan Uzunhasanoğlu Başkanlığındaki Akça Koca Kültür Platformu yöneticileri İstanbul Çekmeköy’de Mürvet – Şükrü Bayram çiftinin evine misafir oldu. 

06 Aralık 2021 16:45
Akça Koca Platformu İstanbul’da

Eğitimci Mürvet Bayram ve İşadamı Şükrü Bayram’ın Çekmeköy Kasaba Sitesindeki davetine; ilk Avrupa Birliği Bakan yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya ve eşi Müjgan hanım, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu ve eşi Emine hanım ile evlatları; Nihal Uzunhasanoğlu, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Oktay Taşolar ve eşi Dr. Fatma hanım ile evlatları; Yusuf ve Gülce Taşolar, Mali Müşavir Ahsen Okyar ve eşi Nursel hanım, Amatör Ressam Vildan Çağlar, Aile Hekimi Dr. İsmail Çapçı ve eşi Ayşe hanım ile evlatları; Edanur ve Alperen Çapçı katıldı. Bayram çiftinin evlatları; Elektrik Elektronik Mühendisi Ömer Enes Bayram ile Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Gökhan Yavuz Bayram da toplantıda hazır bulundu.

Platformun ziyaret hediyesini, Dr. Fatma Taşolar, ev sahibesi Eğitimci Mürvet Bayram’a ilgi ve ikramları  için teşekkür ederek takdim etti.  Dr. Alaattin Büyükkaya’nın bilgi ve tecrübelerini de aktardığı ziyaret neşe içinde tamamlandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393