banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Posco Assan, 10 yıldır Kocaeli Üniversiteli başarılı öğrencileri destekliyor

Türkiye’nin ilk ve tek paslanmaz çelik üreticisi Posco Assan, Kocaeli Üniversitesi’nde okuyan başarılı öğrencileri desteklemeye devam ediyor. Posco TJ Park Vakfı işbirliği ile 10 yıldır burs veren şirket bugüne kadar 104 öğrenciye 1 milyon TL’nin üzerinde ödeme gerçekleştirdi. 

07 Aralık 2021 11:19
Posco Assan, 10 yıldır Kocaeli Üniversiteli başarılı öğrencileri destekliyor

Posco Assan burs töreni Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. Törene Posco Assan CEO’su Don Ho Bahn ve CAO’su Ufuk Özdemir katılırken, Kocaeli Üniversitesi’nden Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Tekin Öztürk ve öğretim üyeleri törende yer aldı. Posco Assan CEO’su Don Ho Bahn: “Kocaeli Üniversitesi’nde okuyan başarılı öğrencilerimizi 10 yıldır desteklemekten dolayı mutluluk duyuyoruz”

Törende konuşan Posco Assan CEO’su Don Ho Bahn; “Posco TJ Park Vakfı tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de başarılı öğrencilere burs vermeye devam ediyor. Bizler de Posco Assan olarak POSCO TJ Park Vakfı ile birlikte Kocaeli Üniversitesi’nde okuyan başarılı öğrencilerimizi 10 yıldır desteklemekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin geleceği olan öğrencilerimizin önlerinde umut ve imkanlarla dolu bir yol var. Bunu başaracak potansiyele ve cesarete sahip olduğunuza inanıyorum” dedi. 

Posco Assan’a öğrencilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı önümüzdeki dönemde de Posco Assan ile işbirliği içinde olacaklarını söyledi. Konuşmaların ardından burs almaya hak kazanan öğrencilere sertifikaları Posco Assan CEO’su Don Ho Bahn ve Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi tarafından takdim edildi. Posco Assan ve POSCO TJ Park Vakfı; Kocaeli Üniversitesi ile birlikte Ankara Üniversitesi’nde okuyan başarılı öğrencilere yönelik olarak da burs desteğini 10 yıldır sürdürmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.