BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yalan haber ortaya çıkınca paylaşımı sildiler!

Beyaz Gazete adlı bir haber sitesi ‘CHP’li İzmit Belediyesi Çöplük İçinde Kaldı’ ibareleriyle paylaştığı yalan haber ortaya çıkınca haberin sosyal medyadaki paylaşımını sildi 

07 Aralık 2021 07:03
Yalan haber ortaya çıkınca paylaşımı sildiler!

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyada Kocaeli’yle ilgili bir paylaşım yaptı. Fırtına sonrası Gebze Eskihisar sahilindeki balıkçıların çöp temizliği yapmasını haberleştiren Beyaz Gazete adlı yayın organının haberini paylaşan, Gökçek çok önemli bir gafa imza attı.

YALAN ORTAYA ÇIKTI

Beyaz Gazete de haberi paylaşırken, “ CHP’li İzmit Belediyesi çöplük içinde kaldı! Balıkçılar isyanda! ‘Kontrol sıfır, kimse denetlemiyor. İzmit Körfezi artık pislik içinde.” notunu düştü. Melih Gökçek ise bu paylaşımı, “CHP’li belediyelerin genel karekteri…” diye yorumladı. Beyaz Gazete adlı internet sitesi haberin yalan olduğu ortaya çıkınca paylaşımlarını silmek zorunda kaldı. 

İZMİT DEĞİL GEBZE

İzmit Belediyesi çıkan haberi dün yaptığı paylaşımla yalanlarken, Ankara Kuşu adlı fenomen Twitter hesabı da silinen twit için; "Birincisi sahil temizleme işleri büyükşehir sorumluluğunda. Kocaeli Büyükşehir AK Parti’de. İkincisi orası Eskihisar, Gebze’ye bağlı. Gebze de AK Parti’de.. Adam röportajda ‘Burası Eskihisar(Gebze)’ diyor, ona rağmen CHP’li İzmit Belediyesi aleyhine haber yapıyorlar” ifadeleriyle paylaşım yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.