banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Sanatın buluşma noktası tarihi Gar binası

Kentimizin adeta bir markası haline gelen Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne bağlı Tarihi Tren Garı Güzel Sanatlar Galerisi Sergi Salonu, yaklaşık iki yıllık aranın ardından sanatseverlerle buluşmaya başladı.  

07 Aralık 2021 19:33
Sanatın buluşma noktası tarihi Gar binası

Bilindiği gibi pandemi döneminde ara verilen çalışmalara yeni sezonla birlikte yeniden start verilmişti. Ekim ayında “İki Deniz Bir Şehir” konulu fotoğraf yarışması sergisi ve ödül töreni ile başlayan sergiler daha sonra Ekim Geçidi 20. Yıl “Cumhuriyet ve Mustafa Kemal Atatürk” Kocaeli Sergisi’yle devam etti. Son olarak “Atatürk” konulu canlı resim performansıyla yine fark yaratan bir çalışmaya ev sahipliği yapan, Tarihi Gar Binası pandemi koşullarına uygun olarak sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam ediyor. Tarihi dokusu, şehir merkezine yakınlığı ve muhteşem ortamıyla, eserlere ayrı bir hava katan mekân, sanatçılar tarafından tercih ediliyor. Önümüzdeki 2022 yılında da yoğun talep gören sergi salonu yine Kocaeli’ye değer katmaya devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393