BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Dilovası'nda Ercan Teker adayım dedi

Ercan Teker, Dilovası Kent Konseyi başkanlığına aday olduğunu açıkladı 

07 Aralık 2021 17:33
Dilovası'nda Ercan Teker adayım dedi

Teker açıklmasında '' Dilovası Kent Konseyinin 09 Aralık 2021 tarihinde toplanacak olan Dilovası Kent Konseyi Genel Kurulunda Dilovası Ekoloji ve Sağlık Derneği(EKOS-DER) Kent Konseyi Genel Kurul delegesi olarak Kent Konseyi başkanlığına aday olduğumu Dilovası Kamuoyuna ilan ediyorum. 2004 yılından itibaren yaşadığım ilçenin başta çevre olmak üzere bir çok sorunu ile ilgilenmiş ve sorunların çözülmesi için sorumluluk almış ve mücadele etmiş biri olarak Kent Konseyi başkanlığına da seçilmem durumunda aynı sorumluluk ve duyarlılık bilinci ile görev yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Oy kullanacak olan Genel Kurul delegelerinin başta yıllarca hep birlikte Dilovası için mücadele ettiğim sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ilçe başkanları ve muhtarlar olmak üzere bütün delegelerden destek bekliyorum'' ifadelerinde bulundu.

Ercan Teker Kimdir?

Aslen Ağrılı olan Ercan Teker 1984 yıllında 10 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olarak Bitlis Güroymak'da doğdu.

1990 yılında Dilovası’na taşınan Ercan Teker, ilkokul ve ortaokulu Dilovası’nda bitirdikten sonra liseyi İstanbul Bakırköy’de okudu.

2001 yılında Kocaeli Üniversitesi Çalışma ekonomisi ve Endüstriyel ilişkiler bölümünde eğitimine başlayan Teker, üniversite eğitimim sırasında başta uluslararası bir öğrenci kuruluşu olan AIESEC olmak üzere bir çok öğrenci topluluğunda görev ve yöneticilik yaptı.

2005 yılında Dilovası’ndaki çevre kirliliğinden rahatsız olan Dilovası sakinleri ile birlikte Dilovası Ekoloji ve sağlık derneği (EKOS-DER) kurarak derneğin yaklaşık 10 yıl başkanlığını yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.