BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Hocaoğlu'nun küfürlü sözlerini çocuğum sorsa yüzüm kızarır

İzmit Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında gündem dışı söz alan İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca AKP’li Belediye Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu’nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı küfürlü paylaşımdan dolayı hala özür dilemediğini hatırlattı 

07 Aralık 2021 11:49
Hocaoğlu'nun küfürlü sözlerini çocuğum sorsa yüzüm kızarır

İzmit Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı, İzmit Belediyesi Ana Hizmet Binası 9. Katta bulunan Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. CHP’li meclis üyeleri AKP’li meclis üyesi Fikret Hocaoğlu’nu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik küfürlü paylaşımından dolayı özür dilemeye davet etti. Gündem dışı söz alan İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca, "11 yaşında çocuğum var. AKP Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu'nun sözlerini sorsa utanır açıklayamam" dedi.

DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE ÖZÜR DİLENMEDİ

Meclis toplantısında gündem dışı söz alan Sarıca devamında, “Genel başkanımızın şahsı ile ilgili bir meclis üyesi arkadaşımız kamu vicdanını yaralayan sözlerle bir paylaşım yaptı. Paylaşımı şiddetle kınıyoruz. Bize bir çocuk sorsa bu küfrün içeriğini hepimizin yüzü kızarır. Hala konuyla ilgili düzgün bir şekilde özür dilenmedi. Seçilmiş bir belediye meclis üyesine bu yakışmadı. Yakışıksız bu ifadelerin hiçbir izahı yok çok yanlış bir söylem. Özür dilenmesi gerektiğini bir kez daha ifade ediyoruz” dedi. Bir sonraki meclis toplantısı 4 Ocak 2022 saat 15.00’da gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393