BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İZGİM ailesinden muhtarlara ziyaret

Girişimci kadınların üretimde katma değer yaratmalarını amaçlayan İzmit Kadın Girişimciler Merkezi yetkileri, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek birlikte yapılabilecek projeleri görüştü 

08 Aralık 2021 14:06
İZGİM ailesinden muhtarlara ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in girişimleriyle hayata geçirilen İzmit Kadın Girişimciler Merkezi, üretici kadınların sosyal ve ekonomik hatta daha fazla yer alması adına faaliyetlerine devam ediyor. İZGİM’de yürütülen çalışmaları anlatmaya devam eden yetkililer, mahalle muhtarlarını ziyaret ederek birlikte yapılabilecek projeleri görüştü. 

MERKEZE DAVET ETTİLER

İzmit Kadın Girişimciler Merkezi ailesi, Yenişehir Mahalle Muhtarı Salih Çuman, Mehmet Ali Paşa Mahalle Muhtarı Yaşar Doğan ve Bekirdere Mahalle Muhtarı Cihat Önen’i ziyaret etti. Faaliyetleri anlatarak yapılan çalışmaları incelemek üzere kendilerini merkeze davet eden İZGİM kadınları, Çocuk Kütüphanesi ve Çocuk Oyun Alanının da faaliyete geçtiğini belirtti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.