banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ekonomik istikrasızlıklarını örtemiyorlar! 

Saadet Partisi Dilovası Belediye Meclis üyesi İnci Aydemir, yazılı bir açıklama yaptı ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e sert çıktı. 

08 Aralık 2021 05:02
Ekonomik istikrasızlıklarını örtemiyorlar! 

İşte o açıklamanın içeriği:

Ülkenin ekonomisinin zor zamanlardan geçtiği ve genç işsizliğin gün giderek arttığı krizi mutfağına kadar hisseden herkesin malumudur. Bu ekonomik istikrarsızlıkta geleceği için kaygılanan ve yahut hali hazırda iş bulamayan insanlar yurtdışına çıkmayı tercih ediyor. Hayallerini gerçekleştirmek için girdikleri bu çileli yola keyfiyetten değil zaruretten çıkmışlardır. 

07/12/2021 tarihinde yapılan belediye meclis toplantısında belediye başkanı Hamza Şayir yine yükselen şehir Dilovası masalları anlatırken meclis üyemiz Turan Akgül söz alıp tablonun aslında bahsedilen gibi olmadığını, ilçenin problemleri olduğunu, işsizliğin giderek arttığını ve yoksulluğun derinleştiğini belirtmiştir. Son dönemlerde ilçemizdeki bu problemlerden dolayı çoğu genç hemşehrimizin yurtdışına çıktığını belirtmiştir. Hamza Şayir ise haddini aşarak, ahlak kurallarını çiğneyerek yurtdışına çıkan hemşehrilerimize Gay diyerek  onları itham etmiştir. Bu ithamı kendi seçmeleri dahil herkese yapmıştır. 

DEVLET MİLLET DİYEREK BİZLERİ PROVEKE ETMEYE ÇALIŞMAKTADIR

Olayın akabinde devlet, millet, vatan naraları atarak bizleri provoke etmeye çalışmıştır. Düştüğü utanç verici durumdan bu şekilde sıyrılmaya kalkışmıştır fakat meclis üyelerimiz bu provokasyona gelmemiştir. Nitekim kendisi de dün gece bu durumdan dolayı özür dilemiştir. Özür dileyeceğine hiç ihtimal vermediğimizi, aslında yapılan özrün arkasında örf adetlerimizi bilen bazı büyüklerinin kulağını çektiğini iyi biliyoruz. 

ŞAYİR İSTİFA ETMELİDİR!

Bizler bu özrü kabul etmediğimizi buradan bildirmek istiyoruz. Bu yapılan fahiş bir hatadır ve bu hatanın bedeli sadece ve sadece istifadır. Dilovası zaten hali hazırda pek iyi sıfatlarla tanınmıyorken bir de bu ahlaksız kelime ile mi anılmasını istiyorsunuz? 

GENÇLERİMİZ DOĞDUĞU YERDE DOYAMADIĞI İÇİN GURBETE GİTMEDİKLER!

Bahsi geçen gençlerimiziz hepsi pırıl pırıldır. Hepsi yiğitliğiyle, mertliğiyle bilinmektedir. Hepsi saygıyı, sevgiyi, dürüstlüğü güzide ailelerinden öğrenmişlerdir. Hiç biri Hamza Şayir gibi insanları hapse göndermemiştir, iftira atmamıştır, hakaret etmemiştir ama gelin görün ki Hamza Şayir belediye başkanı, bu delikanlılar ise gurbet yolcusudur. 

Tekrar söylemekte fayda vardır. Bizler Hamza Şayir’n derhal istifa etmesini istiyoruz. Eğer kendi rızası ile etmiyorsa ilçemizi tanıyan bilen, örfüne adetine bağlı Ak Partili yöneticilerin konuyu genel merkeze taşıması boyunlarının borcudur. İç işleri bakanlığı da derhal soruşturma başlatıp kendisini görevden almalıdır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.