BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kroman Çelik'de masallar projesi ilgi gördü

Gebze Kroman Çelik ilkokulu Etwinning kapsamında önemli çalışmalara imza atıyor.  Gönül hazinemizden masallar projesi kapsamında ünlü moderatör ve spiker Cüneyt Özdemir'in katılımı ile masal gecesi düzenlendi.   

09 Aralık 2021 11:08
Kroman Çelik'de masallar projesi ilgi gördü

Kroman Çelik İlkokulu öğretmenlerinden Zeynep Kocabaş projenin kurucusu, Müdür yardımcısı Neslihan Atar,2/B sınıf öğretmeni Meral Atilla,2/E sınıf öğretmeni Ferda Hazır ve 4/E sınıf öğretmeni Melike Taşkaya proje üyesi olarak görev aldı. Çeşitli illerden öğretmenlerin de yer aldığı Projede 3 de yabancı üye katıldı. 

Proje ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:    Sözlü kültürümüzün en önemli mihenk taşlarından olan masallarımızla çocuklarımızın hayal dünyalarında keşfe çıkmalarını ,ufuklarını zenginleştirmeyi ve yaşamın anlamını bulmalarını istiyoruz.

Modern çağın günümüz çocuklarını Anadolu Masallarımızla eğlendirirken düşündürmeyi, özgüven kazanmalarını, değerler eğitimini yaşamayı, merak uyandırmayı, dil gelişimini, dinleme becerilerine katkı sağlamayı, kitap okumayı, kitap sevgisini aşılamayı, sorun çözücü yaklaşımlarla sorun çözmeyi ve kültürel mirasına sahip çıkan mutlu çocuklar yetiştirmeyi amaçlıyoruz

Bu amaçlar kapsamında 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde farkındalık yaratmak için ünlü moderatör ve spiker Cüneyt Özdemir ile masal gecesi düzenledik. Proje kapsamında bulunan tüm öğrenciler zoom üzerinden yapılan bu etkinliğe katıldı. Cüneyt Özdemir in mükemmel diksiyonu ve yüksek iletişim kabiliyeti dikkat çekiciydi. 

Öğrencilerin ilgi ile dinledikleri masalın sonunda Cüneyt bey onlara sorular sordu. Cüneyt Özdemir, Çocukların dikkatine hayran kaldığını söyledi. Öte yandan Proje kurucusu öğretmen   Zeynep Kocabaş bu tür projelere devam edeceğini söyledi tarafından verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393