BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Esnafımız yanlış ekonomi politikalarının kurbanı olmak zorunda değil

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı haftalık programında bugün Alikahya mahallesi esnafı ile bir araya geldi. 

10 Aralık 2021 03:52
Esnafımız yanlış ekonomi politikalarının kurbanı olmak zorunda değil

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatının düzenlediği programda İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, İlçe Başkan Yardımcıları Nihal Kupşi, Erol Derin, Kenan Vural, Nebiye Demirtaş, Cavide Yüceer, Kadın Politikaları ekibinden Hatice Cevher, Danışma Kurulu üyeleri Seher Yüce ve Güneş Şahin ve katılan üyelerimizi Alikahya Atatürk Mahalle Temsilcisi Öznur Sevimli ve Alikahya Merkez Mahallesi Temsilci Muharrem Şentürk karşılayarak birlikte öncelikle Alikahya Muhtarı Özgür Sarıcayı ziyaret ettikten sonra  Alikahya esnafının dertlerini sıkıntılarını dinlediler.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan İlçe Başkanı Filiz "Daha önceki mahalle ziyaretlerimizde olduğu gibi esnafımız isyan halinde, alım gücü çok düşük, iktidarın ekonomideki basiretsizliği her sektörü artık daha derinden etkiliyor. Esnaflarımız hükümetin yanlış ekonomi politikalarının kurbanı olmak zorunda değil. Bugün sokakta bir vatandaşımız yanımıza gelerek Alikahya'nın Şahintepe bölgesine doğalgaz gelmediğini ve orada yaşayan vatandaşların zor şartlarda yaşadığını anlattı. 21. yüzyılda şehrin merkezindeki bir bölgeye nasıl doğalgaz gitmez, akıl mantık işi değil. Bu konuyu araştırıp o bölgeye doğalgaz gelmesi için gereken yerlere sorunu ileteceğiz" dedi.  Programın sonunda, Alikahya Atatürk Mahalle Temsilcisi Öznur Sevimli yaptığı üyeleri İlçe Teşkilatına teslim ederken programa katılan yeni üyelerimize de rozetlerini İlçe Teşkilat yöneticileri birlikte taktılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.