banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Mansur Yavaş’a misafir oldular

Halil Konuşkan Başkanlığındaki Yeniden Aydınlanma Derneği Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.  

12 Aralık 2021 20:06
Mansur Yavaş’a misafir oldular

Ankara ziyaretine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la başlayan Yeniden Aydınlanma Derneği yöneticileri; Genel Başkan Halil Konuşkan, Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Temsilcisi İhsan Yavuz, İstanbul İkinci Bölge Temsilcisi Jale Kayaalp, Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa İl Temsilcisi Mehmet Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Aydın, Murat Onat, Sakarya İl Temsilcisi Adem Arı, Kocaeli İl Temsilcisi Selçuk Pınar, Ankara İl Temsilcisi Kürşat Karacabey, Kocaeli Aydınlar Ocağı Kurucu ve eski Başkanı Ahsen Okyar, Kültür Sanat Komisyonu Başkanı Aspay Çebeci Şener, İlay Aksoy ve Dernek Tüzüğünü yazan emekli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kerim Yılmaz katıldılar. 

Toplantıda konuşan Halil Konuşkan Yeniden Aydınlanma Derneği’nin kuruluş amacını, hedeflerini, yurt genelindeki teşkilatlanmasını, şimdiye kadar gerçekleştirdiği çalışmaları ve hedeflerini anlattı.

Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İstanbul İl Temsilcisi İhsan Yavuz, Beşiktaş “Çarşı” gurubunun hediyesini takdim ederken “Çarşı her şeye karşı, sadece Mansur Yavaş Başkana karşı değil!” dedi. Aspay Şener de, babası Dilaver Cebeci’nin şiirlerinden oluşan Türkiyem şiir kitabını takdim etti. Toplantıya katılanlar Mansur Başkanın konuşulan her sözü dikkatle dinlediğini ve insanı fevkalade önemsediğini hissettiler. Gönüllerde nasıl taht kurulabildiğine de şahit oldular. 

Görüşme sonrası, Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kerim Yılmaz ziyaret edildi. Kerim Yılmaz’ın ikramı, “Halk Ekmek” mamulü simit ve böreklerin ayran eşliğinde tadına bakıldı.

Daha sonra İYİ Parti Genel Merkezine geçildi. Genel Başkan Yardımcıları Cihan Paçacı ve Şenol Sunat dernek yöneticilerini kabul ettiler. 

Cihan Paçacı, Suriyeli sığınmacıların özellikle ekonomimize ve demografik yapı üzerinde ki etkilerini anlattı. Şenol Sunat ta; yedi yıl aradan sonra toplanan Milli Eğitim Şurasında yaşanan tartışmaları ve karşılaştıkları olumsuzluklar konusunda bilgi verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393