banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmit Belediyesinden Tepeköy’e yeni park

İzmit Belediyesi, Tepeköy Mahallesi’nde çocuklar, gençler ve ailelerin nefes alabileceği ve güvenle vakit geçireceği yeni parkın yapımına başladı 

12 Aralık 2021 21:27
İzmit Belediyesinden Tepeköy’e yeni park

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdiği park bakım ve tadilatlarının yanı sıra mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Tepeköy Mahallesi Şanlı Sokak’ta çocukların gönüllerince eğleneceği, ailelerin güvenle vakit geçireceği yeni parkın yapımına başladı.

TASARRUF EDİLECEK

Halka keyifli ve güvenli vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturan İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, park zemini için beton dökme çalışmalarını tamamladı. 140 metrekare kauçuk zemin üzerine oyun alanı kurulmasının ardından çocuklar yeni parkta gönüllerince eğlenebilecek. Ayrıca güneş enerjisi ile çalışan aydınlatmalar yerleştirilerek enerji tasarrufu sağlanacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393