BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Meteoroloji'den sağanak yağış ve kar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son hava durumu tahminlerine göre İstanbul ve İzmir başta olmak üzere yurdun batı kesiminde yarından itibaren sağanak hafta içinde ise kar yağışı bekleniyor. 

12 Aralık 2021 14:16
Meteoroloji'den sağanak yağış ve kar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı 5 günlük hava durumu tahminine göre önümüzdeki iki gün, başta İstanbul olmak üzere yurdun batısında sağanak bekleniyor. Hafta başından itibaren ise sağanaklar yurdun tamamına yayılacak.

Bugün İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne Çanakkale, Bursa, Yalova, Balıkesir, Manisa, İzmir, Uşak, Aydın, Denizli, Burdur ve Muğla'da sağanak bekleniyor. Öte yandan Antalya'da ise gök gürültülü sağanak olacağı tahmininde bulunuldu.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN UYARI

İstanbul'da etkili olacak sağanak konusunda valilikten de uyarı geldi.

Sosyal medyadan paylaşılan açıklamada "Bu gece saatlerinde başlayacak sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanakların Pazar sabah saatlerinden itibaren bölgemizin batısında kuvvetli olması bekleniyor" denildi.

HAFTA İÇİ SAĞANAK VE YER YER KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Pazar günü Marmara ve Ege'de yoğunlaşacak olan sağanak, Pazartesi günü yurdun batı kesimine tamamen yayılacak. Hafta içinde ise yurdun tamamı sağanak yağışların etkisi altına girerken, yer yer kar yağışı da bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393