BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fethiye Caddesi’nde mesai hafta sonu da devam etti 

İzmit Belediyesinin ‘Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenme’ projesi kapsamında çalışmalar hafta sonu da aralıksız devam etti 

12 Aralık 2021 23:30
Fethiye Caddesi’nde mesai hafta sonu da devam etti 

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ‘Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenme’ projesi kapsamında alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hafta sonu da mesaisini aralıksız sürdüren ekipler, projedeki kanalizasyon bağlantılarının önemli bir kısmını tamamladı. İçme suyu hatlarıyla da ilgilenen ekipler, Sabri Ekmen Sokak başta olmak üzere projedeki birçok sokağın içme suyu hattı bağlantılarını gerçekleştirdi. 

250 METRESİ TAMAMLANDI 

Öngörülen tarihten daha hızlı ilerleyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İstiklal Caddesi’nin kanalizasyon ve içme suyu hattının 250 metrelik kısmını da tamamladı. Ayrıca çalışmalar esnasında bölge esnafının toz ve çamurdan etkilenmemesi için önlem alan İzmit Belediyesi, çalışmaların bittiği alanlara asfalt kırığı döküyor. Temponun her geçen gün arttığı yeniden düzenleme projesinde çalışmalar hızla sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.