banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez Belediyesi’nde davullu zurnalı final

Körfez Belediyesi’nin personeli kaynaştırmak amacıyla organize ettiği Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Penaltılara giden final maçında gülen Destek Hizmetleri Müdürlüğü oldu. 

14 Aralık 2021 23:12
Körfez Belediyesi’nde davullu zurnalı final

Körfez Belediyesi’nin personeli kaynaştırmak amacıyla organize ettiği Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Alpaslan Türkeş Spor Kompleksi Kapalı Halı Saha’da gerçekleştirilen final gecesinde ilk olarak üçüncülük maçı oynandı. Zabıta Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü arasında oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen maçı 6-4’lük skorla Park ve Bahçeler Müdürlüğü kazandı.

ÜÇÜNCÜ PARK VE BAHÇELER

Final müsabakasını izleyenler arasında Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli, Başkan Yardımcıları İbrahim Çırpan, Osman Yurt ve Levent Yılmaz, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, çalışanlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Büyük heyecanın yaşandığı final maçı ise Zabıta Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü arasında oynandı.

PENALTILARLA KAZANDI

Kıran kırana geçen final maçında Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2-0 öne geçti. Maçın son 10 dakikasına baskılı şekilde giren Temizlik İşleri Müdürlüğü, peş peşe bulduğu gollerle beraberliği yakaladı. Berabere biten maç sonrasında seri penaltı atışlarına geçildi. Büyük heyecanın yaşandığı penaltı atışları sonrasında 5-4’lük üstünlükle şampiyonluğu Destek Hizmetleri Müdürlüğü kazandı.

KAYBEDENİN OLMADIĞI TURNUVA

Kupa töreninde konuşan Başkan Vekili Faruk Denli, “Kaybedenin olmadığı bir turnuva. Bizim gönlümüzde tüm takımlarımız şampiyon oldu” dedi. İlk dörde giren takımlara kupa ve madalya verilirken, en iyi kaleci Gökmen Gökmen, en centilmen takım Makine İkmal Bakım ve Onarım, en iyi seyirci Kadir Alçık, gol kralı Denizhan Çelik ve en değerli oyuncu Ercan Ulaş oldu ve ödüllerini aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416