BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gazilerimizin hayır duaları alındı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatıyla Gönülden Gönüle projesi kapsamında ziyaretler yapmak üzere görevlendirilen Vali Yardımcıları, il genelinde yaptıkları hane ziyaretlerine devam ediyorlar. 

14 Aralık 2021 20:05
Gazilerimizin hayır duaları alındı

Vali Seddar Yavuz’un örnek projelerinden biri olan Gönülden Gönüle projesi kapsamında bugün İzmit ilçede ikamet eden 8 gazi ve gazi ailesini hanelerinde ziyaret eden Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, sıkıntı ve taleplerini dinleyerek onlarla hemhal oldu. 
 
Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ilettiği ziyaretlerde Kıbrıs Gazilerimiz; Zekeriya Özcan, Bahattin Karagöz, Seyit Ali Öztürk, Muzaffer Uğurlu, Nihat Elyıldırım, Osman Sarı, Nazım Buğra ve Mehmet Koç’un evlerine misafir oldu. Gülen ve mutlu gözlerle karşılanan Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, her biriyle yakından ilgilenerek, hal hatırlarını sordular.  

Mutlulukları yüzlerinden okunan gazilerimiz ve aileleri Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ileterek şunları söylediler: “Devletimiz biz gazilere maddi ve manevi anlamda her türlü yardımı ve desteği sunuyor. Devletimiz sağ olsun var olsun.  Yapılan bu ziyaretler bizleri manevi olarak da ziyadesiyle memnun ediyor. Her zaman yanımızda olan Sayın Valimize ve devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz.” diyerek, memnuniyetlerini belirttiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.