BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Trabzon’dan iki madalya ile döndüler

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün minik yüzücüleri, Trabzon’da düzenlenen 11 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finali’nden bir altın bir de gümüş madalya ile döndü. 

15 Aralık 2021 15:01
Trabzon’dan iki madalya ile döndüler

Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün minik yüzücüleri, Trabzon’da düzenlenen 11 yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finali’nde önemli başarı elde etti. Yüzme antrenörü Samet Işık öncülüğünde çalışan ve müsabakaya hazırlanan sporculardan Kerem Çakır, yüzdüğü kategoride altın madalya elde etti.

BİRLİKTE KUTLADILAR

Kerem Çakır’ın altın madalyası dışında Zeynep Tunçel de yüzdüğü derecelerde gümüş madalyayı göğüsledi. Trabzon’da düzenlenen Türkiye Finali’nden altın madalya kazanan iki genç sporcu da mutluluklarını hocaları ve aileleri ile birlikte kutladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.