banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Doğu Kışla Pazar alanının koku ve gürültü sorunu çözülmeli

CHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ünal Özmural büyükşehir belediye meclis toplantısında Doğu Kışla’da perşembe ve cumartesi günü kurulan pazarlarla ilgili önerge verdi 

16 Aralık 2021 19:08
Doğu Kışla Pazar alanının koku ve gürültü sorunu çözülmeli

CHP Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ünal Özmural tarafından perşembe ve cumartesi günleri Doğu Kışla’da kurulan pazar alanı hakkında verilen önergede şu ifadelere yer verildi; “ 2018 yılında açılışı yapılan 2 gün pazar 5 gün otopark olarak hizmet veren Doğu Kışla karşısındaki kapalı pazar alanının zemininde bulunan ızgaraların boyutları ve eğimleri yetersiz olduğundan atık sularının birikmesine,  ayrıca çökeltme havuzu yapılmadığından zemin suyu giderlerinin ana hatta direkt bağlanmasından dolayı giderlerde de sık sık tıkanmalar yaşanmaktadır. Bu da vatandaşların koku şikâyetine neden olmaktadır.

OLUMSUZLUKLAR GİDERİLMELİ

Yine aynı alanda ses akustiği ile ilgili hiç çalışma yapılmadığından özellikle pazarın olduğu günlerde pazar alanı içinde ciddi bir gürültü problemi vardır.  Vatandaşların sürekli şikâyetine neden olan bu iki olumsuzluğun giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılarak tarafımıza yazılı olarak bilgi verilmesi hususunu arz ederiz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416