banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Taşdemir: Bu projeye karşı çıkmak çifte standarttır 

Tarihi Süleyman Paşa Hamamı Ve Şehr-İ İzmit Kafe’nin 10 yıl süre ile bedelsiz olarak İzmit Belediyesine yapılan tahsisin kaldırılması ile ilgili gündem maddesine dair konuşan CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, “İzmit Belediyesi burayı İzmit halkına açmak için bir proje geliştirdi. Buna karşı çıkmak bana göre çifte standarttır” dedi  

17 Aralık 2021 16:02
Taşdemir: Bu projeye karşı çıkmak çifte standarttır 

İzmit Belediyesi, Akçakoca Mahallesi’nde Bulunan Tarihi Süleyman Paşa Hamamı Ve Şehr-İ İzmit Kafe’yi İzmitlilerin Hizmetine sundu.  İzmit İçkale Ve Çevresi Kentsel Sit Alanı Canlandırma Projesinin Tanıtımını İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Geçtiğimiz Günlerde Yaptı. Tarihi Süleyman Paşa Hamamı Ve Şehr-İ İzmit Kafe’nin 10 yıl süre ile bedelsiz olarak İzmit Belediyesine yapılan tahsis süresi 2023'e kadar devam ediyorken, süresinden önce tahsisin iptal edilip kaldırılması ile ilgili gündem maddesi komisyona iade edildi.   

“POZİTİF AYRIMCILIK YAPILMALI”

Gündem maddesiyle ilgili konuşan CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, “Burası 10 yıl süreyle geçmişte İzmit Belediyesine tahsis edildi. Ama şimdi çeşitli bahanelerle süresinden önce iptal edilmek isteniyor.  İzmit merkez ilçedir. Günlük nüfusu 1 milyona yaklaşan bir ilçe İzmit. İzmit’in bazı konularda pozitif ayrımcılığa tabi tutulması gerekiyor. 

“SİZ KOCAELİ’NİN BELEDİYE BAŞKANISINIZ”

6 buçuk milyar lira bütçesi olan bir büyükşehir belediyesi var ama küçücük bir alanı vermek istemiyorsunuz. Onlarca yer derneklere verildi. İzmit Belediyesi burayı İzmit halkına açmak için bir proje geliştirdi. Buna karşı çıkmak bana göre çifte standarttır. Sahilinde sosyal tesisi olmayan tek ilçe belediyesi İzmit Belediyesidir. Siz sadece AK Partililerin belediye başkanı değilsiniz. Siz tüm Kocaelililerin belediye başkanısınız.  Cumhuriyet Parkı’nda vatandaş ucuza çay içiyor. Bunda kötü bir taraf var mı? Gülümse Cafe’den de vatandaş faydalanıyor. Cumhuriyet Parkıyla ilgili meclis kararı var ve o kadar ortadadır. Neden işgal olsun. 20 dönümün altındaki yerler ilçe belediyesine bedelsiz tahsis edilir” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.