banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi klarnet virtüözü Mustafa Kandıralı’yı andı

İzmit Belediyesi, İzmit Unutmaz etkinlikleri kapsamında Kandıralı klarnet virtüözü ve besteci Mustafa Kandıralı’yı Cumhuriyet Çocuk Parkı Aile Çay Bahçesi’nde düzenlediği program ile andı. 

18 Aralık 2021 16:13
İzmit Belediyesi klarnet virtüözü Mustafa Kandıralı’yı andı

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ‘İzmit Unutmaz’ etkinlikleri kapsamında geçmişte iz bırakan önemli isimleri hatırlamaya ve vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi son olarak klarnet virtüözü ve besteci Mustafa Kandıralı’nın ölümünün 1’inci yılında Cumhuriyet Parkı Aile Çay Bahçesi’nde anma programı gerçekleştirdi. 

KİŞİLİĞİ VE SANATI KONUŞULDU 

Vatandaşların katılımına açık ve İzmit Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan programda, klarnet virtüözü ve besteci Mustafa Kandıralı’nın kişiliği ve sanatı konuşuldu. Yeğeni müzisyen ve eğitmen Alper Güler’den Mustafa Kandıralı’yı dinleyen misafirler keyifli ve sanat dolu bir akşam geçirdi. Usta klarnetçinin eserlerinin dinlendiği program izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.