BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Eğitimde fırsat eşitliğine güzel bir örnek yaşandı

Marmara Koleji’nin İngilizce tiyatro projesi ile eğitimde fırsat eşitliğine güzel bir örnek yaşandı! 

20 Aralık 2021 18:56
Eğitimde fırsat eşitliğine güzel bir örnek yaşandı

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle her fırsatta Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine dokunan Kocaeli Marmara Koleji, “My Snowman” adlı İngilizce tiyatro oyunuyla çok sayıda özel okul ve devlet okulu öğrencisini salonunda ağırladı.

Kocaeli Marmara Koleji ve Tiyatro Fil, Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda İngilizce dil gelişimini destekleyen, öğrencileri eğiten, paylaşmayı öğreten ve tiyatroyu sevdiren bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. 

Bir bilet ikimize de yeter!

Geçtiğimiz günlerde iş birliği projesi imzalayan Kocaeli Marmara Koleji ve Tiyatro Fil’in ilk projesi olan “My Snowman” tiyatro oyunu için bir bilet alan her öğrenci devlet okulundaki bir başka öğrencinin oyunu ücretsiz izlemesini sağladı. “Bir bilet ikimize de yeter!” sloganıyla duyurulan sosyal sorumluluk projesinde birçok öğrenci İngilizce tiyatroyu keyifle izledi. 

Covid19 tedbirleri unutulmadı. 

Tiyatro oyunu yoğunluğu azaltmak için iki seans halinde gerçekleşti. Salona girişlerde tüm öğrencilerin ateşleri ölçüldü ve maske kontrolü yapıldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.