BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bu yılbaşı çocuklar hediyeye doyacak!

Yeni yılın gelmesiyle birlikte birçok dernek ve hayırseverler özellikle çocuklara yeni yıl hediyesi vermek için kolları sıvadı.  

23 Aralık 2021 04:43
Bu yılbaşı çocuklar hediyeye doyacak!

İlimizde İzmit Çocukları Dostluk Grubu, Kocaeli Rumeli ve Balkan kadınları Derneği ve Hayırsever Kamuran Özben ve Gül Anasal çocuklar için giyim oyuncak gibi eşyalar toplama kampanyası başlattılar. Samet Şengoz başkanlığındaki yüz kişiden oluşan İzmit Çocukları Dostluk Grubu hibe gelen 10 bin parça ayakkabı, bot, pantolon, mont dağıtımını yılbaşı akşamı Bekirpaşa, Kuruçeşme, Alikahya ve Çocuk Hastanesi'nde  gerçekleştirecekler. 

Kocaeli Rumeli ve Balkan Türkleri Kadınları Derneği Ayşe Alparslan ve yönetimi penye kumaştan kendi diktikleri bere, şapka atkı gibi kıyafetleri ve hediye aldıkları kıyafetleri 0- 10 yaş arası 100 çocuğa dağıtarak sevindirecekler. 

İzmitli hayırsever Kamuran Özben ve Gül Anasal'ın sosyal medya üzerinde başlattıkları kampanya da ise zeka geliştirici oyuncaklar ve çeşitli çocuk kıyafetleri bağışı büyük ilgi gördü. İzmit çarşı içindeki Soydan İş merkezinde bulunan Kitap Keyfim noktasında toplanacak olan hediyeler 25 Aralık cumartesi günü Çağdaş yaşamı destekleme Derneğinde çocuklara teslim edilecek.. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kartepe 2000 komşu 2022-11-12 10:22:13

Vay vay kamuran Hanım çocuk düşünürmüş evinde defalarca bulunduğun kızın kocasına kızını para için yamarken kıza iftaralar atarken o ailenin çocuklarını düşündünmü ne utanmaz kalın derili insanlarsınız