banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesinden yeni hizmet noktası 

İzmit Belediyesi, Cumhuriyet Parkı’nın hemen karşısında yer alan ve Turizmit Durağı olarak bilinen moboyu yenileyerek vatandaş hizmet noktası olarak faaliyete geçirdi  

23 Aralık 2021 15:56
İzmit Belediyesinden yeni hizmet noktası 

Kentin en gözde ilçesi İzmit’te vatandaşların düşüncelerini, isteklerini ve taleplerini her daim ön planda tutarak çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi, yeni bir hizmet noktasını daha faaliyete geçirdi. Buna göre İzmit Belediyesi, Cumhuriyet Parkı’nın hemen karşısında yer alan ve daha önce turizm durağı olarak bilinen moboyu yenileyerek vatandaş hizmet noktası olarak kullanıma açtı. 

BELEDİYE İLE KÖPRÜ OLACAK

İzmit Belediyesi ile vatandaş arasında köprü görevi görecek olan hizmet noktasında, İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün görevli personeli mesai saatleri arasında görev yapacak. Vatandaşlar, buradan şikâyet ve taleplerini gerekli mercilere iletme imkânı yakalayacak. Belediye faaliyetlerini tanıtıcı bilgi broşürleri temin edebilecek. 

TARİH YENİDEN CANLANACAK

Vatandaşlar İzmit Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından çıkarılan ve kentte önemli bir karşılık gören İzmit Kafası Dergisi ile İzmit halkının gazetesi olan 28 Haziran Gazetesi’ne de ücretsiz bir şekilde erişebilecekler. İzmitlilerin yıllarca gazete ve dergi satın olma noktası olan moboda ücretsiz dağıtılan gazete ve dergilerle İzmitliler için tarih adeta yeniden canlanacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.