BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gelecek Kocaeli düşman çatlattı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, bir süre önce kendisini ziyarete gelen kurucu il başkanı Ömer Faruk Başaran’a iadei ziyarette bulundu. Başaran, görevi devrettiği Serap Çakır’ı çok başarılı bulduğunu ve her türlü desteği vereceğini söyledi. 

23 Aralık 2021 07:31
Gelecek Kocaeli düşman çatlattı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, il siyasi işler başkanı Hasan Arabacı ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Fatih Şıkoğlu ile birlikte parti kurucular kurulu üyesi ve Kocaeli teşkilatının kurucu başkanı Ömer Faruk Başaran’ı ziyaret etti. Kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başaran’a iadeyi ziyarette bulunduğunu belirten başkan Çakır, “Zor bir dönemde ağır bir sorumluluk üstlenen başkanımıza bu güne kadar verdiği hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi

Son derece samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ömer Faruk Başaran da yaptığı açıklamada,  “İşlerimin yoğunluğu nedeniyle il başkanlığından ayrıldım. Ancak bu durum siyasetten ve partimden koptuğum anlamına gelmiyor. Ben genel merkez kurucularındanım. Kocaeli teşkilatını da hep birlikte kurduk. Görevi devrettiğim Serap Çakır hanımefendi gerçekten çok başarılı oldu. Kısa sürede yaptığı çalışmalarla önemli mesafeler katetti. Kendisini çok başarılı bulduğumu belirtmeliyim. Üç dört ay gibi bir süreçte yakalanan ivmeden dolayı yürekten kutluyorum. Biz bu davanın iki neferiyiz. Teşkilatımın her zaman emrindeyim” dedi. Birlik ve beraberlik görüntüsünün verildiği buluşma teşkilat içerisinde memnuniyetle karşılandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.