BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Elma Şekeri Anaokulu öğrencileri İZGİM’de küçük çiftçiler etkinliğine katıldı

Elma Şekeri Anaokulu Kelebekler Sınıfı Öğrencileri İZGİM’de küçük çiftçiler etkinliğine katılarak tarımsal üretimin insan hayatı ve iyi beslenme noktasındaki önemini öğrendiler 

23 Aralık 2021 10:05
Elma Şekeri Anaokulu öğrencileri İZGİM’de küçük çiftçiler etkinliğine katıldı

Elma Şekeri Anaokulu Kelebekler Sınıfı öğrencileri İzmit Kadın Girişimciler Merkezi’nde düzenlenen küçük çiftçiler etkinliğine katıldı. İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün yeni projesi Doğa Eğitim Kampüsü’nde yapılacak olan faaliyetler hakkında, projede görev alan Peyzaj Mimarı Harika Taze ve Ziraat Mühendisi Fazilet Erdem tarafından bilgilenen öğrenciler, küçük çiftçiler etkinliğiyle tarımsal üretimin insan hayatı ve iyi beslenme için önemini öğrendi. 

DRAMA YOLUYLA CANLANDIRDILAR

Küçük çiftçiler etkinliğiyle öğrenciler tarlada elde edilen ürünler ve ağaçlardan elde edilen ürünlerin arasındaki farkları gördüler. Büyük tarım alanları ve çiftliklerde, çiftçilerin hayatlarını kolaylaştıran ve toprağın işlenmesinde kullanılan tarım makinaları ile tanışarak bilgi sahibi oldular. Etkinlik boyunca minikler tarım ürünlerinin büyüme süreci içindeki ihtiyaçlarını öğrenerek kendi seçtikleri tarımsal ürünleri drama yoluyla canlandırdı. Yapılan bu etkinlik ile öğrenciler öğrendikleri bilgileri canlı olarak tekrar ederek bilgilerini pekiştirmiş oldular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393