BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi, Ferhat Yüksel’e veda etti 

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, İzmit Halk Eğitim Müdürü Yardımcılığı görevinden ayrılan Ferhat Yüksel’e düzenlediği kahvaltı organizasyonu ile veda etti  

23 Aralık 2021 09:49
İzmit Belediyesi, Ferhat Yüksel’e veda etti 

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gülümse Kafe’de organize edilen kahvaltı programında İzmit Halk Eğitim Müdürü Yardımcılığı görevinden ayrılan Ferhat Yüksel’e veda etti. Organizasyona İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, İzmit Halk Eğitim Müdürü Zeki Kalaç, Ferhat Yüksel’in yerine göreve getirilen yeni İzmit Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Melek Karademir, spor eğitmenleri ve personeller katıldı. 

MİTHAT AĞA VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ 

Kahvaltı programının ardından misafirler görevinden ayrılan Ferhat Yüksel’e veda ederken, yerine göreve getirilen Melek Karademir’e de başarı dileklerinde bulundu. Gerçekleştirilen organizasyon için Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa ve ekibine teşekkür eden Yüksel, çok mutlu olduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından Ferhat Yüksel’e emekleri için teşekkür edilerek plaket takdim edildi ve çektirilen toplu fotoğraf ile organizasyon sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.