banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Bravo İzmitli gence!

İzmitli genç Tarık Keskin kutsal adlı klip çekimlerini Çenedere Vadisi ve Yuvacık'ta gerçekleştirdi. 

24 Aralık 2021 00:02
Bravo İzmitli gence!

2018'de " O Ses Türkiye" programına katılan ve ilimizi başarıyla temsil eden Tarık Keskin söz ve müziği kendisine ait olan "Kutsal" adlı single'si Klip çekimi için ilimizin güzide yerleri olan Çenedere Vadisi ve Yuvacık'ta bulunan Nosta Mira Kafenin bahçesinde çekti. 

Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Tarık ilk klip heyecanı yaşarken, diğer yandan konu mankeni olarak İzmitli Sıla Oler de kendisine eşlik etti. Gitar, piyano ve klarnet enstrümanlarını çalan Tarık, hedefinin tüm dijital platformlarda yayınlanan kutsal adlı şarkısının üstüne yeni bir şeyler koyup daha iyisini yapmak olduğunu belirtti.15 yaşından beri müziğin içinde olan Tarık Tüpraş emeklisi İlhan Keskin ve Aynur hanımın iki çocuğundan biri..

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393