BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesinin 2. kütüphane kafesi gençlerin buluşma noktası olacak

İzmit Belediyesinin, Belsa Plaza’da hayata geçireceği kütüphane için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor 

24 Aralık 2021 20:01
İzmit Belediyesinin 2. kütüphane kafesi gençlerin buluşma noktası olacak

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde hizmete açılan kütüphanenin ardından İzmitli gençlere yeni bir kütüphane daha kazandıracak olan İzmit Belediyesi, Belsa Plaza’da çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yürütülen proje kapsamında kütüphane, kafeterya ve çok amaçlı salonun mimari ve elektrik tesisat çalışmaları devam ediyor. Kütüphane zemininin tesviyesini tamamlayan ekipler, elektrik aydınlatma bağlantılarına devam ediyor. Kütüphanenin içerisinde bulunan çok amaçlı salonun asma tavanının yapımına ve duvar boyama çalışmasına başlayan ekipler, yakın zamanda mobilya imalatlarını da tamamlayacak. 

İZMİT’İN YENİ SOSYAL ALANI 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit’e armağanı olacak olan kütüphane, gençlere ders çalışabilme, kitap okuyabilme, kendilerini geliştirme ve dinlenme alanı görevi görecek. Toplam alanı 402 metrekare kütüphane ve 421 metrekare kafeteryada oluşacak olan yeni sosyal alan çocuklar, gençler ve yetişkinlerin uğrak noktası olmaya hazırlanıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.