BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

MHP’li Okur’dan Gümüşhanelilere ziyaret

MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nı ziyaret etti. Okur: “ Vakıf, sadece kentimizdeki Gümüşhanelilere değil herkese hizmet ediyor.” 

24 Aralık 2021 09:25
MHP’li Okur’dan Gümüşhanelilere ziyaret

MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara ve yönetimine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.  Kuruçeşme’de bulunan vakıf binasında gerçekleşen ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Okur; “İnsanımızın, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu şu günlerde gerek hemşeri derneklerimizle gerekse diğer sivil toplum kuruluşlarımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımıza STK’lar sayesinde daha hızlı ulaşıp, onların yanında olabiliyoruz” dedi.

“YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM”

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı’nın da güzel işler çıkardıklarına şahit oluyoruz. Vakıf, birçok etkinliğin yanı sıra öğrencilere burs sağlamaya devam ediyor. Sadece Gümüşhaneli hemşerilere değil de diğer ihtiyaç sahibi öğrencilere de yardımcı olduklarını biliyorum. Vakıf Başkanı Köksal Bey’in nezdinde tüm yönetim kuruluna başarılar diliyorum” İfadelerini kullandı.

“VATANDAŞIN HER ZAMAN YANINDA”

Nazik ziyaretleri için Okur’a teşekkür eden Vakıf Başkanı Köksal Kara; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur’un kentte güzel işlere vesile olacağına inanıyorum. Kendisi her fırsatta vatandaşın dertlerini, sıkıntılarını dinliyor ve gerekli yerlere iletiyor. İzmit’te hangi görüşte olursa olsun, her kesimden vatandaşa bire bir ulaşıp derdine ortak olmaya çalışıyor. Ben de nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Ziyaret sonunda Vakıf Başkanı Köksal Kara, MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur’a hediye takdim etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.