BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çınar Çocuk Evi’nde küresel ısınmaya dikkat çekildi

İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi’nde iklim değişikliği, sebepleri ve getireceği sonuçlara dikkat çekilirken çocuklar dünyayı iyileştirmek için fikirlerini dile getirdi 

25 Aralık 2021 03:26
Çınar Çocuk Evi’nde küresel ısınmaya dikkat çekildi

İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi’nde, dünyanın başındaki en büyük tehditlerden biri olan küresel ısınmaya dikkat çekmek amacıyla minik öğrencilerle bir etkinlik gerçekleştirildi. İklim değişikliğinin sebeplerini, getireceği sonuçları ve geç kalmadan neler yapılabileceği konusunda bilgilendirilen öğrenciler çözüm önerileri sundu. 

GELECEK İÇİN UMUT VERDİLER

Etkinlikte yeryüzünde tüm hayvanlar, bitkiler, insanlar ile doğanın kusursuz bir denge içinde olduğunu öğrenen öğrenciler son yıllarda bozulan ekosistem dengesi için neler yapılabileceği üzerine fikir ürettiler. Küçük yaşlarına rağmen farkındalıkları yüksek olan minik öğrenciler sundukları çözüm önerileriyle gelecek için umut verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.