banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Genç Ensar Kocaeli Siyer-i Nebi okumaları düzenliyor

Genç Ensar Kocaeli gençlik faaliyetlerine devam ediyor. Pembe Köşk Ödüllü Okumalar Programının ilk konusu Siyer olarak belirlendi. Okuma etkinliğinin ilk konusu olarak Kur’an ve Sünnet ışığında Hz. Peygamberin hayatını okuyacak gençler, ödüllü bilgi yarışması formatında olan programın sonunda seviye tespit sınavına katılacak. Okuma programının ilk konusunun 5 ayda bitmesi hedefleniyor. 

26 Aralık 2021 16:43
Genç Ensar Kocaeli Siyer-i Nebi okumaları düzenliyor

“ANA KONUMUZ ÖRNEK İNSAN KUTLU NEBİ HZ. MUHAMMED”

Genç Ensar Kocaeli Eğitim Birimi Başkanı İlahiyatçı Mühendis Gökhan Ağırman etkinlikle ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yaklaşık bir yıldan bu yana, genç kardeşlerimizle birçok eğitim ve sosyal etkinlik gerçekleştirdik. Özellikle pandemi döneminde psikolojik destek, stresle mücadele ve hijyen eğitimlerini alanında uzman arkadaşlarımız ile eğitim verdik. Eğitim birimi olarak okuma ve tahlil esasına dayalı ikinci programımızı gerçekleştirmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Bu seferki temamız, Peygamberimizin tüm insanlığa örnek yaşantısı” ifadelerini kullandı. 

"PEMBE KÖŞK OKUMALARI GENÇLERİN TAHLİL YETENEKLERİNİ GELİŞTİRECEK”

Genç Ensar Kocaeli Başkanı Veysel Oti  ‘‘Öncelikle bir yıldır hamdolsun güzel bir ivme yakaladık. Programlarımıza düzenli katılan gençlerden ciddi anlamda olumlu geri dönüşler alıyoruz. Programlarımızın sonuçlarının genç kardeşlerimizin hem hayatlarına yansımalarını takip ediyoruz hem de ezberden ziyade öğrendiğini tahlil edebilme yeteneklerinin gelişmelerine katkı vermesi için ciddi caba sarf ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416