BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Okan Kurt’tan, Tayyip Erdoğan’la ilgili dikkat çeken paylaşım!

AKP’nin kurucularından biri olan Okan Kurt, yıllarca çalıştığı Gebze Belediyesi’nden o dönemin başkanı Adnan Köşker tarafından çıkartılmıştı. Ekmeği ile oynanan Kurt mağduriyetini Gebze’ye geldiğinde bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da aktarmıştı. Erdoğan, dönemin Kocaeli Valisi’ne bu mağduriyeti giderin diye talimat vermişti. Lakin o talimatın gereği yapılmadı. Okan Kurt boş sözlerle aylarca oyalandı ve aradan da 2 yıl geçti. Kurt sosyal medya hesabından bu durumla ilgili dikkat çekici bir paylaşım yaptı. 

27 Aralık 2021 18:13
Okan Kurt’tan, Tayyip Erdoğan’la ilgili dikkat çeken paylaşım!

Aynı görüşmeden sonra Okan Kurt defalarca Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü yetkililerini telefonla aramış ve her seferinde kendisine sabırlı olun mutlaka size dönülecek, sorun çözülecek denmişti, fakat aradan 2 yıl geçti bir ses seda çıkmadı.

Okan Kurt’un o paylaşımının içeriği şöyle:

Gebze’de Sayın Cumhurbaşkanımıza mağduriyetimi anlattığımdan bu yana tam iki yıl geçti. Sayın Cumhurbaşkanı talimat vermişti, bu nasıl bir talimat acaba? Yerine getirilmedi. Kocaeli’deki AKP üst akıl yanlış bilgi mi verdi Cumhurbaşkanı’na?

Kocaeli’deki üst akıl AKP’ye çok zarar veriyor. Düşünün Genel Başkanları talimat veriyor, ama Kocaeli’de onu dinleyen yok. Oysa Sayın Cumhurbaşkanı beni dinledi.

Peki, ne oldu, ne değişti? Hiç bir şey değişmedi. Tekrar ediyorum; Kocaeli’de AKP’ye zarar verenler bu millet artık size inanmıyor, güvenmiyor. Samimi değilsiniz. 

AKP teşkilatları kendi yandaşlarını korumaya devam etsinler. Bu millet ilk seçimde sandıkta hesap soracak. Ve bizi yok sayanlara, duymayanlara, görmeyenler bizde sandıkta hesap soracağız. Milletin oyunu alıp, sonra yok sayanlara halkta sandıkta gereken cevabı da verecek!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.