BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Genç Ensar Kocaeli Fetih Gecesi düzenledi

Genç Ensar Kocaeli Mekke-i Mükerreme’nin Fetih yıl dönümü nedeni ile program gerçekleştirdi. Programda Akademisyen Doç. Dr. Abdulvahap Akıncı fethin siyasal yönünü anlatırken, Genç Ensar Kocaeli Eğitim Başkanı İlahiyatçı Mühendis Gökhan Ağırman’da Fetih Sürecini anlattı. 

30 Aralık 2021 11:46
Genç Ensar Kocaeli Fetih Gecesi düzenledi

“ İMANIN, İNANCIN ve SABRIN SEMBOLÜ KUTLU FETİH ”
   
Programda konuşma gerçekleştiren Doç. Dr. Abdulvahap Akıncı ‘‘ Mekke’nin kutlu fetihe giden sürecinde alınması gereken önemli dersler var. Öngörü, analitik düşünce, psikolojik harp teknikleri, tevazu, birlikte hareket edebilme gibi süreçlerin her birini beraber görüyoruz. Daha detaylı anlatılması gereken bir süreç.’’ Dedi. Eğitim Başkanı Ağırman ise ‘‘ Fetihle birlikte Fetih Suresi’nde de Rabbimizin vaadi gerçekleşmiş oldu. Sürecin çok iyi tahlil edilmesi gerekiyor. Mekke’ye giren 10 bin kişilik bir ordu var lakin tek bir ağacın yaprağı dahi incinmiyor. Bu İmanın, inancın ve sabrın sembolü kutlu bir fetihtir ’’ dedi. 

MUHACİR GENÇLİĞE ENSAR YETİŞTİRİYORUZ

Genç Ensar Kocaeli Başkanı Veysel Oti  ‘‘Bugün hamdolsun Mekke’nin Fetih yıldönümü münasebeti ile bir aradayız. Birim Başkanlarımız, akademisyen hocamız, İmamhatip Lisemizden Öğretmenlerimiz, Mahalle Başkanlarımız, İş Adamlarımız, liseli gençlerimiz ve Velilerimiz ile bir aradayız. Ailelerimiz bizlere güveniyor bizde güvenlerini boşa çıkarmadan, kendini arayan, nefsinden İslam’a hicret etmekte olan adeta bir muhacir olan gençlere ışık olsun diye Ensar yetiştirmenin gayretindeyiz. Pembe Köşk, gençliğin manevi ve iktisadi kalkınma merkezi olacak. Bu Gece Fetih anmamızda bunu gördük ” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.