BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Büyükakın, Trabzonlulara konuk oldu

Başkan Büyükakın, Kocaeli Trabzonlular Derneği‘nde yeniden başkanlığa seçilen Fuat Ayar ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. 

30 Aralık 2021 06:55
Başkan Büyükakın, Trabzonlulara konuk oldu

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Trabzonlular Derneği 17. Olağan Genel Kurulu’nun ardından yeniden başkanlığa seçilen Fuat Ayar ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek’in de katıldığı toplantıda, yerel konular başta olmak üzere ulusal ve uluslararası alandaki gelişmeler üzerine değerlendirmeler yapıldığı toplantıda, kente dair önerilerde ele alındı. Ziyaret samimi bir ortamda gelişirken, STK’ların şehirlere dair önemine vurgu yapan Başkan Büyükakın, toplantıyı değerlendirdiği açıklamasında ise, “Kocaeli’mizin değişimine, gelişimine ve her geçen gün daha mutlu bir şehre dönüştüğüne hep birlikte şahit oluyoruz. Ve bu değişim Sivil Toplum Kuruluşlarımızın destekleri ile artarak devam ediyor. Trabzonlular Derneği Başkanımız Fuat Ayar ve ekibine de önlerindeki çalışma süreçlerinde başarılar diliyorum” dedi. 

SAHADAN GELEN FİKİRLERE GÖRE HİZMETLERİMİZE YÖN VERİYORUZ 

Sabah kahvaltısıyla başlayan ziyarette spordan sanata, kent genelindeki altyapı hizmetlerinden üstyapıya, gençlik alanındaki çalışmalardan sağlık ve sosyal hizmetlere kadar birçok konunun görüşüldüğü toplantıda, Kocaeli Trabzonlular Derneği yönetiminden kente dair önerilerini dinleyen Başkan Büyükakın, “Her daim dile getirdiğimiz ortak akıl şehrimizin gelişmesine katkı sunan en büyük faktörlerdir. Büyükşehir Belediyesi olarak biz her şeyi biliyoruz demiyoruz. İstişare kültürüyle hareket ediyor ve sahadan gelen fikirlere göre hizmetlerimize yön veriyoruz” dedi. Kocaeli’ndeki kardeşlik, demokrasi, vatan ve birlikte yaşama sevgisine dair altı çizilen birçok konuda da kentin önemli bir hafızasının STK’larda olduğunun da altı çizildi. 

TÜM ADIMLARIMIZI GELECEĞİN ŞEKİLLENMESİ İÇİN ATIYORUZ 

‘’Kocaeli’miz için çok önemli ve büyük yatırımımızı tek tek hayata geçiriyoruz’’ diyerek Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Trabzonlular Derneği’nin yönetimine de bilgi aktaran Başkan Büyükakın, birliktelik sonrası yaptığı değerlendirmede ise, “Trabzonlular Derneğimizin kıymetli başkanı Fuat Ayar beyefendiye ve yönetimine bir kez daha başarılar diledik. Tabi kente dair önerilerini aldık. Çok verimli bir toplantı oldu. Her fırsatta STK’larımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Tabi bunun yanında şehrimiz için kalıcı eserler üretmek için yani sadece bugünlere değil gelecek nesillere hizmet etmek içinde de çalışıyoruz. Bugünkü hayatı kolaylaştıran, güzelleştiren ve keyifli kılan hizmetler aynı zamanda geleceği şekillendiren yatırımlardır. Tüm adımlarımızı geleceğin şekillenmesi için atıyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.