banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

GTO yılın son meclisini gerçekleştirdi

Gebze Ticaret Odası’nın; GTO Vakfı ve Aralık ayı Meclis toplantısı yeni projelerin müjdeleri ve yeni yıl dilekleriyle gerçekleştirildi. 

30 Aralık 2021 17:32
GTO yılın son meclisini gerçekleştirdi

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler konuşmasında; Sanayinin Başkenti Gebze için 365 Oda/Borsa arasındaki Nefes Kredisi ve Dijital Oda projeleriyle ilk üçe girdiklerini, başarılı projelerle takdir topladıkları bir yılı geride bıraktıklarını belirterek; Türkiye’de yalnızca tek bir ilçede yer alan Kalkınma Ajansı’nın Oda binasında yer aldığını ve bu durumun üyelere teşvik ve destekler konusunda büyük katkı sunduğunu belirtti.

Ülkemizde yazılımcı sayısını arttırmak üzere açılan, Türkiye’de yalnızca İstanbul ve Gebze’de olan TR42 Okullarına Gebze Ticaret Odası olarak ana sponsor olmaktan gurur duyduklarını da dile getiren Çiler; GTO olarak bölgeye yakışır, Akıllı Oda sisteminden sonra yeşil dönüşüme uyumlu, modern ve teknolojik “Yeşil Oda” binasını, yeni yılda Gebze’mize kazandıracak olduklarının da müjdesini verdi.

“Bizde projeler bitmez diyen” Çiler; ASELSAN - GTO VE GOSB ortaklığındaki mesleki teknik proje okulunun çalışmalarının ve içerisinde barındıracağı kuruluşlarla bölgede bir yaşam merkezi haline gelecek olan Darıca Hizmet Kompleksi’nin inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi.

Gebze Ticaret Odası’nın bölgeye kazandırdığı 6 adet 112 Acil Servis İstasyonu ile yeni yılda da 112 Acil Çağrı Merkezi kurarak önemli bir proje daha gerçekleştirmiş olacaklarını, Dilovası’nda yapılan Aile Sağlığı Merkezi’nin de 2021 yılında hizmete başladığını da vurguladı.

Yeni yılda aynı zamanda Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği için de çalışacaklarını belirten Çiler; bölgemizde faydalanacakları bir lokal kazandırmak üzere çalıştıklarını belirtti. Yeni yılda olası bir afet durumunda bölgelere sıcak yemek ulaştırmak üzere Oda üzerinden devreye alınan Mobil Aşevi’nin yanında bir de Mobil Mutfak kazandıracak olduklarının da müjdesini verdi.

Vakıf ve Oda bütçesinin oybirliğiyle onaylandığı toplantıda Çiler; “İlkleri başardığımız Odamızda 2022 yılı içerisinde de gayretli çalışmalarımıza yenilerini eklemeye devam edeceğiz. Vakıf ve Oda olarak önemli günlerde yapılan etkinliklerde üzerimize düşen görevlere seve seve ortak oluyoruz” diyerek; “Ümit varsa umut da vardır. Gebze Ticaret Odası ailesinin kıymetli üyeleri ve ülkemiz için daha da iyiye gidecek, umutların, hayallerin ve projelerin gerçekleştiği; sağlık, bereket ve başarı dolu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.