BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Posco Assan’dan iş güvenliği konusunda önemli başarı

Türkiye’nin ilk ve tek paslanmaz çelik üreticisi Posco Assan iş güvenliği konusundaki yaklaşımı ve farkındalık çalışmaları ile sektöründe öncü olmaya devam ediyor. 2021 yılını kazasız geçiren şirketin hedefi 1.000 iş kazasız gün… 

30 Aralık 2021 11:27
Posco Assan’dan iş güvenliği konusunda önemli başarı

İş güvenliğine verdiği önem ve bu alanda kazandığı ödüllerle iş güvenliği konusunda farkındalık oluşturan Posco Assan;  British Safety Council tarafından bu yıl 63’üncüsü düzenlenen Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri (International Safety Awards) değerlendirmesinde ISA 2021 Ödülü'nü kazanan metal sektöründeki tek şirket oldu. Şirket 2021 yılını kazasız olarak geçirirken toplamda ağır sanayi olan metal sektöründe elde edilmesi zor bir başarıya imza attı. Posco Assan CAO’su Ufuk Özdemir: “İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda yapılan yatırımların ve yenilikçi uygulamaların sonuçlarını görmek bizleri mutlu ediyor”

Şirketin uluslararası alanda ödül kazanan İSG uygulamaları konusunda bilgi veren Posco Assan CAO’su Ufuk Özdemir çalışanlara yapılan yatırımların sonuçlarını gördüklerini ifade etti. Özdemir; “Posco Assan olarak İSG konusunda her geçen gün kendimizi geliştiriyoruz. Yenilikçi uygulamaları şirketimize adapte ederek bunları kısa sürede günlük çalışmalarımızın rutini haline getiriyoruz. Şirket olarak genç bir çalışan grubuna sahibiz. Makine parkurlarına yapılan yatırım kadar insana yapılan yatırımın da değerli olduğunu düşünüyoruz. Özellikle İSG konusunda yapılan çalışmaların sonuçlarını görmek bizleri mutlu ediyor. Bu noktaya gelmek önemli ancak bizler için yeterli değil. Daha da ileriye gitmek ve 1.000 iş kazasız güne ulaşmak istiyoruz. Bu başarımızda emeği geçen tüm çalışanlarımızı kutluyor, 2022 yılının iş kazasız bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.