BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Akar ve Hürriyet 10. Cumhurbaşkanı Sezer’in yeni yılını kutladı

TBMM Başkan Vekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret ederek yeni yılını kutladılar 

30 Aralık 2021 03:27
Akar ve Hürriyet 10. Cumhurbaşkanı Sezer’in yeni yılını kutladı

TBMM Başkan Vekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i Ankara’da ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili paylaşımda bulunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “TBMM Başkan Vekilimiz ve Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Haydar Akar ile birlikte 10. Cumhurbaşkanımız Sayın Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret ederek saygılarımızı, bütün İzmitlilerin selamını sunduk ve yeni yılını şimdiden kutladık. Değerli Cumhurbaşkanımıza kabulü ve nazik ev sahipliği için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.