banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Halkın iktidarının sesi, 2022 yılında daha fazla yankılanacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, karşılamaya hazırlandığımız yeni yıl dolayısı ile bir mesaj yayınladı.  

31 Aralık 2021 20:10
Halkın iktidarının sesi, 2022 yılında daha fazla yankılanacak

Başkan Yıldızlı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; 

“Geçtiğimiz yıl itibariyle hepimizi etkisi altına alan koronavirüs salgını ve ekonomik buhran dolayısı ile zor günler geçirdik. Tüm bu zorluklarla mücadele eden halkımızın her zaman yanında olduk, milletimizin sesine ses olduk. Esnafın, işçinin, çiftçinin, öğrencinin, emeklinin, sağlıkçının, kadınların, emekçilerin ne zaman bir mağduriyet çığlığını duysak yanına koştuk. Toplum gündeminin halkın isteklerinin dışına çıkmasına asla izin vermedik. Halkın taleplerinin suni gündemlere yenilmesine müsaade etmedik. Bu zor koşullarda sadece Kocaeli’de değil, Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm il örgütleri, belediyeleri ve genel merkezinin öncülüğünde gerçekleştirdiği örnek projelerle halkımız dayanışma gücünü ortaya koydu. Yaraları birlikte sarmaya çalıştık. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi ile iktidar yürüyüşümüzü başlattık. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına adım adım yaklaşırken tüm kademelerimiz halkın iktidarını kurmak için canla başla çalışmaya devam ediyor. Halkın iktidarını kurmak için baş koyduğumuz bu yolda iktidarın kulak tıkadığı her sorunun çözümüne talibiz. Asla umutsuzluğa kapılmayın. Halkın iktidarının sesi, 2022 yılında daha fazla yankılanacak. Geliyor gelmekte olan.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393