banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOİDER, 4. yaşını kutladı

Yaptığı projelerle hem şehrimizde hem de ülkemizin farklı illerinde adından sıkça söz ettiren Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER), bu kez oldukça keyifli bir organizasyona imza attı. Üyelerinin ve yakınlarının davetli olduğu görkemli bir organizasyon gerçekleştiren KOİDER, hem yeni yılı hem de 4. yaşını kutladı. 

01 Ocak 2022 21:32
KOİDER, 4. yaşını kutladı

Doubletree By Hilton Kocaeli Oteli Balo salonunda gerçekleştirilen davette 200ün üzerinde katılımcı yer aldı. Black Tie Dress Koduyla düzenlenen gecedeki şıklık yarışı gözlerden kaçmadı. 

Pelin Horozal’ın sunuculuğunu üstlendiği gecede, Koider’in tüm projelerinin yer aldığı bir video izletildi ve katılımcılardan büyük alkış aldı.

Video gösteriminin ardından Koider Başkanı Nilgün Yılmaz sahnede bir konuşma gerçekleştirdi. Şehirde üreten girişimci kadınların birlik ve beraberliğini sağladıklarını belirten Koider Başkanı Nilgün Yılmaz
Mevzu kadınsa, Bağ projesi, Koider bazaar gibi projelerine değinerek , ülkemizin çeşitli illerinde bulunan 8 iş kadınları derneği ile bir araya gelip Türkiye’de bir ilk olan Girişimci İş Kadınları Federasyonu’nu kurduklarının altını çizdi.

Bu geceden elde edilecek gelir ile sosyal sorumluluk projeleri komisyonuna fon aktarılacağına vurgu yapan Başkan Nilgün Yılmaz, konuşmasının sonunda tüm yönetim kurulu üyelerini sahneye davet ederek her birine ayrı ayrı söz hakkı tanıdı.

Programın ilerleyen saatlerinde Harun Uygur ve Orkestrası ile Aşkım Günan, katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı. Ayrıca gecede çekiliş yapılarak onlarca kişiye hediye takdim edildi. Tüm KOİDER üyeleri sahneye davet edilerek 4. Yaş günü pastası kesildi. Koider üyeleri bu anlamlı gece ile bir kez daha birlik ve beraberliklerini gözler önüne serdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.