BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Atatürk Evi Müzesi tadilata alınıyor

Açıldığı Cumhuriyet Bayramı’ndan sonra pandemi yasakları dışında kapılarını hiç kapatmayan Atatürk Evi Müzesi yarın tadilata alınıyor. Binlerce kişinin gezdiği Atatürk Evi, bir süre ziyarete kapalı olacak 

03 Ocak 2022 03:21
Atatürk Evi Müzesi tadilata alınıyor

Atatürk’ün manevi kızı Sabiha Gökçen’in manevi oğlu tarihçi-yazar Eriş Ülger’in koleksiyonundan oluşan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait eserlerin sergilendiği Atatürk Evi Müzesi yarından itibaren bakıma alınıyor. Ulu Önder’e ait nadide eserlerin, kişisel eşya ve fotoğraflarının yer aldığı ve açıldığı günden bu yana binlerce ziyaretçisini ağırlayan Atatürk Evi Müzesi bir süre ziyarete kapalı olacak.

TADİLATTAN SONRA AÇILACAK

29 Ekim 2020 Cumhuriyet Bayramı’nda Hacı Hasan Mahallesi Sırrı Paşa Caddesi üzerindeki restorasyonu tamamlanan tarihi konakta açılışı yapılan ve birçok şehirden ziyaretçisini derinden etkileyen 400 eserin yer aldığı dünyanın en zengin Atatürk Evi Müzesi konuklarını tadilatın tamamlanmasının ardından yeniden ağırlamaya başlayacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.