BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP Başiskele’den öğrencilere ziyafet

Cumhuriyet Halk Partisi Başiskele İlçe Yönetimi 2021’in son, 2022’nin ilk ders gününde öğrencilerle beraberdi. 

04 Ocak 2022 11:34
CHP Başiskele’den öğrencilere ziyafet

Kullar’da yer alan KOÜ Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile bir araya gelen CHP Başiskele İlçe Yönetimi, ilçe kadın kolunun hazırladığı anne sofralarında öğrencilere iki gün boyunca ziyafet verdi. Yarının umudu olan bugünün gençlerini duymak, görmek gerektiğini söyleyen CHP Başiskele ilçe Başkanı Av. Anıl Acurman öğrencilerle tek tek sohbet etti, oyunlar oynadı ve CHP’nin gençlere vaadlerine dair sunumunu paylaştı.

Buluşmada ilçe yönetimine Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı MYK Üyesi Caner Arduç, ilçe gençlik ve kadın kolu başkanları, meclis üyesi Emine Özkar ve İl Gençlik Kolları Yönetimi de eşlik etti. Öğrencilerin taleplerinde en çok bahsedilen konu ise her zamanki gibi ulaşım sorunu oldu. Başiskele’nin en büyük sorunlarından olan ulaşımın, Kullar Yüksek Okulu öğrencilerine de bir hayli sıkıntı yarattığı öğrenildi. 

Öğrencilerin şikayetlerini, yaşadığı sorunları ilgiyle dinleyen CHP Başiskele İlçe Başkanı Av. Anıl Acurman ve örgütü, ülkece geçtiğimiz zorlu günlerde en azından ulaşabildikleri gençlerin yüzlerini güldürebilmek adına bu iki gün iki farklı çekiliş yaparak kazanan öğrencilere hediyeler verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.