banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmit Çarşısı ekibi Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti

İzmit Belediyesi tarafından Good4Trust iş birliğinde kurulan İzmit Çarşısı ekibi, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği’ni ziyaret etti.  

04 Ocak 2022 15:38
İzmit Çarşısı ekibi Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden İzmit Çarşısı ekibi, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği’ni yerinde ziyaret etti. Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Kadir Durmuş’un karşıladığı İzmit Çarşısı ekibi, yerel kalkınma açısından esnaf ve sanatkarların İzmit Çarşısı’nda yer almasının öneminden ve çarşı bünyesinde yapılan programlardan bahsetti. 

FİKİR ALIŞVERİŞİ 

Ekip, İzmit Çarşısı’nın esnafların dijital ortamda varlık gösterebilmeleri ve çok daha büyük bir kitleye ulaşabilmelerine değinerek odaya bağlı üyelerinin İzmit Çarşısı’ndaki üreticilerle fikir alışverişi yapmanın da faydalı olabileceğinin altını çizdi. Esnaf ve sanatkarlar için adil bir üretim yapmanın önemine değinen ekip, birliğe bağlı esnaflar ile bu konuda farkındalık yaratabileceklerini ifade ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393