BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ortada havaya saçılan bir para yoktur

Cumhuriyet Parkı'ndan alınarak Sabri Yalım Parkı’na konulan yıldız figürünün AK Parti'li meclis üyelerince yeni sanılmasıyla ilgili İzmit Belediyesi adına açıklama yapıldı.  

05 Ocak 2022 04:53
Ortada havaya saçılan bir para yoktur

İşte o açıklamanın içeriği:

SABRİ YALIM PARKI SÜSLERİ BELEDİYENİN KAYNAKLARIYLA YAPILDI

İzmit Belediyesi olarak; yeni yıla girerken vatandaşlarımızın sıkıntılarından bir nebze olsun kurtulsun, yüzleri biraz da olsun gülsün, sevdikleriyle güzel anıları olsun diyerek Sabri Yalım Parkı’na farklı konseptlerde ışıklandırdık.  Vatandaşlarımız da bu değişimden oldukça mutlu olduklarını defalarca bizlere iletti. Park'taki süslemelerin tamamı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından imal edilmiş ve çoğu malzeme geri dönüştürülerek parkımıza süs olarak kazandırılmıştır. 

CUMHURİYET PARKI'NDAKİ YILDIZ SABRİ YALIM'DA

Cumhuriyet Parkı'nda bulunan yıldız figürü, yılbaşı konseptiyle düzenlediğimiz ve vatandaşlarımızca da çok beğenilen Sabri Yalım Parkı'na daha da yakışacağından buraya taşınmıştır. Yani ortadan AK Parti'li meclis üyelerinin söylediği gibi yeni alınan bir süs malzemesi ve ortada havaya saçılan bir para yoktur.  

YILDIZ FİGÜRÜ ÜZERİNDEN BİLE ALGI YAPIYORLAR

Cumhuriyet Parkından alınarak, Sabri Yalım Parkı'na konulan yıldız figürü üzerinden “Nereye paralar harcanıyor. Eskileri silmeye çalışıyorlar” diye siyaset üretmek tamamen halkımızı yanıltmaya çalışmaktır. Daha İzmit'in hangi noktasında ne olduğunu bilmeyenlerin algıyı başka yerlere çekmesine müsaade etmeyeceğimizin bilinmesini isteriz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.