BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vatandaşın gülen yüzünden neden rahatsız oluyorsunuz?

İzmit Belediyesi adına yapılan açıklamada Meclis toplantısında Cumhur İttifakı üyelerinin eleştirilerine yanıt verildi. 

06 Ocak 2022 03:11
Vatandaşın gülen yüzünden neden rahatsız oluyorsunuz?

İşte o açıklamanın içeriği:

Dün gerçekleştirilen İzmit Belediye Meclisinde Cumhur İttifakı üyelerince Sabri Yalım Parkı’nın süslemeleriyle ilgili dile getirilen “Satın alma yapıldığı” iddiaları tamamıyla asılsız ve gerçek bilgiden yoksun ifadeler içermektedir. En başından beri kendi özkaynaklarımızı kullanarak ve tasarruf belediyeciliğinin en önemli örneklerini sergileyerek devam ettiğimiz bu yolda, beton belediyeciliği yerine sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye, kentimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. 

KENDİ ATÖLYELERİMİZDE ÜRETTİK

Yılbaşı nedeniyle kent merkezinde yer alan Sabri Yalım Parkı ve Cumhuriyet Parkı’na da cıvıl cıvıl bir görünüm kazandırmak için ışıklı süsleme çalışmaları gerçekleştirdik. Kısa zamanda tüm Kocaeli’de duyulan ve insanların büyük ilgi gösterdiği, pandemi ve ekonomik krizin yorduğu insanımıza moral veren park süslemelerimiz kentin her yanından hatta il dışından ziyaretçileri ağırladı. İzmitlilerin ve diğer ilçelerden gelen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bu süslemeler için ise herhangi bir satın alma işlemi gerçekleştirmeden tamamını geri dönüşüm malzemeleri ve kendi atölyelerimizin kaynaklarını kullanarak, kendi çalışanlarımızın alın teri ve emeğiyle oluşturduk. 

VATANDAŞIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Yine Sabri Yalım Park’ının girişinde bulunan ve zamanla kötü bir görüntü oluşturan eski süslemeleri de zamanın ruhuna uygun hale getirdik.  Çünkü İzmit halkı görmek, yaşamak istediği modern bir kenti herkesten çok hak ediyor. İzmit Belediyesi olarak insan odaklı belediyecilik anlayışıyla başkalarının aksine israf etmeden, halkımızın hakkını yedirmeden, kendi işçimizin emeğiyle kendi atölyelerimizde üreterek hayata tutunma mücadelesinde yalnız bırakılan halkımızın yanında olmaya, yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.