BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kaç kere daha istifa edecekler!

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, istifa iddiaları ve bu konuda bazı gazetelerde yayınlanan haberlerle ilgili açıklama yaptı. 

06 Ocak 2022 12:13
Kaç kere daha istifa edecekler!

İşte o açıklamanın içeriği:

İYİ Parti sürekli yükselişte olan ve iktidara aday bir partidir. İzmit İlçe Teşkilatı olarak sürekli sahadayız ve faaliyetlerimizde halkımızla bir araya geliyoruz. Bir süredir partimizin adını kullanarak kendi reklamlarını yapmak isteyen bazı kişiler sürekli basına demeç vermektedir.

 Çok öncelerde istifa edip yeni istifa etmiş gibi lanse ettirilen kişiler sürekli kendilerini gündemde tutma çabası içerisindedir. İlçe Başkanımız Pelin Coştur Filiz'in bir açıklamasında dediği gibi bazı arkadaşlarımızla fikir ayrılıkları yaşayabiliriz. Ancak partimizden istifa edip ardından partimize karalama yapanlara karşı tavrımız nettir.

Sormak isteriz ki; bugün yerel bir gazetede çıkan haberde yazılan isimler partimizden ne zaman istifa etmişler ve haftada bir sosyal medyadan istifa ediyoruz paylaşımı yapan kişiler kaç kere daha istifa edecekler?

Her bireyin istediği kurumda siyaset yapma hakkı vardır fakat kimse haddini aşarak partimizi karalayamaz. İnsanların özel hayatlarına duyduğumuz saygı sonsuzdur. Yaptıkları açıklamalar partimize zarar verecek noktada olduğunda bizimde gerekli açıklamaları yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Ülkemizin ve şehrimizin bu kadar yoğun gündemi ve çözülecek sorunu varken bunları haber yapamayıp İlçe teşkilatımızı zan altında bırakmaya yönelik sansasyonel haber yapma peşinde olanları da gündeme dair haber peşinde koşmaya davet ediyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393