BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Özlü’den Kocaelispor’a destek ziyareti

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, TFF 1. Lig’de mücadele eden kentimizin takımı Kocaelispor’un Başiskele’de yaptığı antrenman öncesi ziyaret ederek baklava ikramında bulundu.   

06 Ocak 2022 16:29
Özlü’den Kocaelispor’a destek ziyareti

Spora ve sporcuya büyük önem veren ve daha önce de Kağıtspor’da yöneticilik yapan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, sporcunun yanında olmaya ve onlara destek vermeye devam ediyor. 

KOCAELİSPOR BAŞİSKELE’DE ANTRENMAN YAPTI

Ligin 19. haftasında 8 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak olan Kocaelispor, Başiskele’nin Sepetlipınar Mahallesi’ndeki bir spor tesisinde hazırlıklarını sürdürüyor. Başkan M. Yasin Özlü de, ilçede antrenman yapan futbolcu kardeşlerini yalnız bırakmadı. Bir tepsi baklava ile antrenmanı ziyaret eden Başkan Özlü, kendi elleriyle teknik ekibe ve futbolculara tatlı ikram etti. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Özlü, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’a, yönetimine, teknik ekibe ve futbolculara başarılar diledi.

BAŞKAN ENGİN KOYUN İLE BİRLİKTE İDMANI İZLEDİ

Kocaeli’nin en genç belediye başkanı olan M. Yasin Özlü, Başkan Engin Koyun ile birlikte futbolcuların antrenmanını izleyerek sohbet etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.