BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

KSO’nun acı kaybı 

Kocaeli Sanayi Odası’nın kıymetli meclis üyelerinden A.Kadir Decdeli, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Decdeli’nin vefatı KSO’yu yasa boğdu… 

07 Ocak 2022 02:04
KSO’nun acı kaybı 

Kocaeli Sanayi Odası (KSO)’nın değerli Meclis Üyesi, 1964 doğumlu A. Kadir Decdeli geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Tekstil ve Giyim Eşyası Komitesi’ni temsil eden 5 Meslek Komitesi Üyesi, Loteks Tekstil Deri Pazarlama San. ve Tic. A.Ş.’nin sahibi, Global Piyasa Bilgi Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, TOBB Türkiye E-Ticaret Sektör Meclisi Üyesi ve KOÜ Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi A.Kadir Decdeli, evli ve bir çocuk babası idi. Necmettin-Nazmiye Decdeli çiftinin oğulları Kadir Decdeli’nin cenazesi, 8 Ocak 2022 Cumartesi günü (yarın) öğlen namazını müteakip Fevziye Camii’nden kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilecektir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393