BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi, Yeşilova’da çalışmalara gece de devam ediyor

İzmit Belediyesi, Yeşilova Mahallesi’nde sürdürdüğü gerilim hatlarını yer altına alma çalışmalarına gece de devam ediyor 

08 Ocak 2022 03:16
İzmit Belediyesi, Yeşilova’da çalışmalara gece de devam ediyor

İzmit Belediyesi, Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan yerüstü orta gerilim ve alçak gerilim kablolarının yer altına alma çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Turan Güneş Caddesi’nde 4 bin 500 metre orta gerilim kablosu ve 3 bin 500 metre alçak gerilim kablosunu yer altına alma çalışmalarını sürdüren ekipler güvenlik önlemlerini üst seviyede tutuyor. 

BÖLGE HALKI MAĞDUR EDİLMEDEN

Çalışmaların hızla devam ettiği bölgede ekipler, gündüz saatlerinde trafik yoğunluğunun olmasından dolayı ve vatandaşları mağdur etmemek amacıyla çalışmalarına gece de devam ediyor. Gece gündüz hızla devam eden çalışmaların ardından yaklaşık 2 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması ve 4 kilometre uzunluğunda çift taraflı kaldırım çalışması yapılacak. Ayrıca kaldırım çalışması içinde 80 adet aydınlatma direğinin montajı yapılarak vatandaşlara şık ve modern bir cadde kazandırılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.