BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İzmit'ten yoğun program

İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Başkan Yardımcıları Güner Çiçekli, Yunus Uyar, Kadın Politikaları Başkanı Fatoş Yıldız Atik, İlçe Başkan Yardımcıları Nihal Kupşi, Erol Derin, Kenan Vural, Abdurrahman Akgül, Nebiye Demirtaş, Ali Osman Aydın, İlçe Yöneticisi Cengiz Yaşar, Kadın Politikaları ekibinden Özgül Alpay, Hayriye Bekar, Gençlik Kollarında Aslı Erginalp, Emirhan Alptürk ve Mahallesi Temsilcileri Nebahat Eren ve Nedret Yılmaz ile birlikte dün bir dizi ziyaretlerde bulundular. 

08 Ocak 2022 19:50
İYİ Parti İzmit'ten yoğun program

İlk ziyaret, İzmit İlçe Kadın Politikaları ekibinin Kocaeli Kadın ve Mücadele Derneği'nin davetine katılarak derneğin projeleri hakkında bilgi almasıyla başladı.

İzmit İlçe Teşkilatı daha sonra Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Rümeysa Şen ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu. 

İYİ Parti İzmit Teşkilatı günün son programında ise Süverler köyünü ziyaret etti. Program, Süverler Mahalle Başkanlığına Sefa Türk ve Tepeköy Mahallesine Gökhan Tekin'in atanmaları ile başladı. Köy kahvesinde vatandaşlar ile bir araya gelen İYİ Partililer köylülerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinlediler. 

Programlarla ilgili bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz " Bugün dolu dolu bir gün geçirdik. Kadın Politikaları Başkanımız Fatoş Yıldız Atik ve ekibi Kocaeli Kadın ve Mücadele Derneği'nin davetine katılıp derneğin projelerini bize aktardılar. Sonrasında, Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisini ziyaret ettik. Gösterdikleri nezaket ve hoş sohbetlerinden ötürü teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sayın Meclis üyeleriyle ilçemizdeki çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Kendilerine İzmit'imize faydalı olacak her türlü çalışmaya destek olacağımızı ilettik. Programımızın son bölümünde Süverler Köyünü ziyaret ettik. Mahalle temsilcisi atamalarımızı yaptık.

Köy halkımızla bir araya geldik. Köyümüzde eksikler ve istekler ile ilgili bilgi aldık. Köylülerimizin büyük bir sağlık ocağı problemi var. Aile Hekimleri 20 km uzaktaki Çubuklu köyünde ve oraya ulaşımları zor. Aile hekimleri reçete yazdığı zaman ilaç almak için şehir merkezine inmek zorundalar. Sağlıkla ilgili ciddi sorun yaşıyorlar. Köydeki gençlerin bir sosyal alan isteği var. Bilgileri aldık ve gerekli yerlere iletip takipçisi olacağız. Gençlerimizin ayrıca internete erişim sorunu var. Burası şehir merkezine sadece 18 km uzakta bir köy ama pek çok noktada internet erişimi sorunlu. Süverler köyündeki vatandaşlarımız laf değil hizmet bekliyor" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.